Tom Goddijn

Twist&Connect is opgericht door Tom Goddijn,  mediator. Naast mediator is Tom trainer/coach bij CiEP Training & Coaching.

Tom heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen en teams binnen het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Dit maakt hem tot een uitstekende gesprekspartner. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met conflictbemiddeling bij buren en scheidingsprocessen.

Indien nodig schakelt Twist&Connect co-mediators in, of andere specialistische experts. Hierbij kun je denken aan een advocaat, psycholoog of financieel expert. Het uitgangspunt van mediation is echter altijd om het met elkaar op te lossen.

Soms is het wenselijk om met twee mediators het proces te begeleiden. Tom Goddijn staat altijd open voor co-mediation met andere mediators. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tom Goddijn aan het woord:

“In de afgelopen, inmiddels 16 jaren, heb ik met mijn ervaring mogen bijdragen aan het ontwikkelingsproces van individuen, teams en organisaties. Waarbij de kern van de behoefte altijd ligt op het vlak van sturing geven aan een nieuw perspectief. Dit vraagstuk is vaak rol- en contextgebonden. In een veranderende wereld waarin steeds nieuwe eisen worden gesteld, blijft dit een tijdloos streven. Omgaan met werkdruk, het ontwikkelen van zelfsturing en persoonlijk leiderschap, cultuurverandering … de kapstok voor mij om met de sturingsfilosofie CiEP te mogen bijdragen. In al die jaren heb ik diverse organisaties tot mijn klantenkring mogen rekenen: gemeenten, woningbouwcoöperaties, scholen, universiteiten, technische adviesbureaus, banken, zorgverzekeraars en charitatieve instellingen. Hierbij heb ik met vele mensen mee mogen ‘reizen’ en heb ik ervaring opgedaan in een grote diversiteit van werkculturen.

Bovengenoemde route en met name de communicatieve component heeft gezorgd voor mijn interesse voor het vak van mediator. De opleiding tot mediator heeft mij bewust gemaakt van de subtiliteit en complexiteit van communicatie en de wereld die hierin te winnen valt.

Mijn streven naar een vreedzaam en vervullend leven voor iedereen maakt dat ik mij ook langs deze weg wil inzetten voor een betere wereld. Op dit moment geef ik daar als vrijwilliger invulling aan via de Stichting Social Work. De Stichting Social Work Breda (SWB) is een jonge moderne organisatie die opereert op de scheidslijn van de hulpverlening en het welzijnswerk. Ik ben betrokken bij buurtbemiddeling en bied een luisterend oor en onafhankelijke gespreksleiding om conflicten vroegtijdig met beide partijen op te lossen. Verder ben ik betrokken bij het project Samen Uit Elkaar waarbij ik partners voorafgaand, in of na het scheidingsproces begeleid naar een nieuw perspectief van ouderschap.

Ik ben getrouwd met Daisy Goddijn. Samen hebben we twee prachtige zonen in de puberleeftijd.

Om het lichaam en de geest fris te houden en om de week energiek in te gaan, loop ik wekelijks in een groep enthousiaste sportievelingen van de atletiekvereniging Breda.

Verder voel ik mij zeer betrokken bij het ondernemerschap van mijn vrouw Daisy. Zij heeft het bedrijf Expertboek opgericht en begeleidt op een gepassioneerde manier ondernemers in het tot stand komen en uitgeven van hun boek. Leuk om hier mijn bijdrage aan te kunnen en mogen leveren en een wereld van ondernemers te ontmoeten met een enorme variëteit aan expertises.

Tot slot kan ik enorm genieten van de vakanties en heb ik met mijn gezin de afgelopen jaren landen bezocht die ons elk jaar weer bijzondere ontmoetingen en ervaringen geven. Mijn nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom van het leven van mensen in andere werelden maakt dat wij steeds op zoek zijn naar een nieuw avontuur. Een rijkdom om dat samen met onze jongens te mogen en kunnen doen.”

Wil je meer over mij weten? Kijk dan gerust op mijn LinkedInprofiel. Of neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe CiEP een bijdrage kan leveren aan jouw organisatie? Kijk dan eens op de website van CiEP.

Volg mij op social media